Seier til Irland

May 12, 2017

 

Det irske laget gikk seirende ut av andre etappe av FEI Nations Cup Division 2 fredag kveld på Linnesvollen etter en nervepirrende konkurranse.

 

 - Laget vårt gjorde det veldig bra, og jeg er stolt over rytterne. Vi kom til Drammen for å vinne, og det er også planen for resten av Nations Cup-sesongen. Vi har et ungt og talentfullt lag, og er heldige i Irland med å ha så mange fremadstormende, gode ungryttere, sa lagleder Michael Blake om irenes innsats i nasjonshoppingen. 

 

Siste rytter ut i andre runde, Captain Geoff Curran, avgjorde hvilken nasjon som stod på toppen av podiumet. Rytteren hadde ikke råd til å få mer enn ett riv uten å miste seieren. 

 

-Jeg hadde en feilfri første runde, og før jeg red min andre runde fikk jeg beskjed om at jeg kun hadde råd til å få ett riv. Fokuset var å gjøre det samme som i første runde, og det lyktes jeg med, sier Captain Curran, som skrøt av hesten sin, Ringwood Glenn. 

 

 Captain Curran holdt hodet kaldt i andre runde og sikret Irland seieren i nasjonshoppingen. (Foto: Hannah Stærkebye)

 

I første runde fikk lagets første rytter, Alexander Butler, uforventede problemer inne på banen, og valgte å trekke seg. Dermed var de tre andre resultatene tellende for Irland. 

-Jeg er ikke veldig fornøyd med innsatsen min i dag. Jeg kom til Drammen med god selvtillitt før nasjonshoppingen, men hesten min oppførte seg ikke som den vanligvis gjør. I andre runde ønsket jeg bare en bedre opplevelse for hesten min, sa rytteren, som fullførte andre runde til ni feilpoeng. Han skrøt av lagkameratene: - Jeg er veldig stolt av de andre guttene som klarte å holde det sammen til tross for mitt resultat. 

 

Cameron Hanley skrøt derimot av Butlers innsats i dagens klasse:

-Jeg er veldig stolt av lagkameratene mine, og spesielt av Alexander, som klarte å gjennomføre en super andre omgang etter å ha møtt på utfordringer i første runde. Det er imponerende at han klarte å hente seg inn igjen, sier Hanley. 

 

 Alexander Butler og den høytsvevende Hallowberry Cruz hentet seg inn i andre omgang etter å ha trukket seg i første omgang. (Foto: Hannah Stærkebye)

 

Cameron Hanley og Mark Mcauley red begge unge og uerfarne hester i nasjonshoppingen.

-Hesten min er bare ni år og dette var hans første nasjonshopping noensinne. Viktigst av alt ønsket jeg å gi han en fin opplevelse, og jeg er veldig fornøyd med rundene vi hadde i dag, sier Mcauley om den niårige vallaken Utchan de Belheme. 

 

-Hesten min er også veldig ung, bare åtte år. Planen min var å ri en god runde, smiler Hanley, som red på Quirex. 

 

 

 

 

 

BANEBYGGER LOUIS KONICKX OM DAGENS KONKURRANSE:

"Jeg bygde bevisst en utfordrende bane i dag, fordi det skal ikke være lett å vinne en nasjonshopping. I tillegg visste jeg at nivået på ryttere og hester her på Drammen var meget bra. Linjen fra vanngraven til rekken etterpå viste seg å være spesielt utfordrende, og jeg forventet mye feilpoeng der."

 

 

Alle resultater er tilgjengelige på www.longinestiming.com.

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean