top of page
Søk

Violetta - Nyt maten og sporten samtidig
Under LONGINES EEF NATIONS CUP på Gjelsten Arena 6. – 9. juni kan du nyte et bedre måltid på restaurant Violetta med utsikt til begge arenaene.  Restauranten er åpen for booking!


Vi ser fram til fire dager fylt med topp sportslige begivenheter på Gjelsten Arena når NGP og Longines EEF Series går av stabelen. Samtidig ønsker vi velkommen til bords med en variert og god meny. Restauranten har alle rettigheter. Ved bestilling av lunsj eller middag, bestill her.

Fredagens bordbestilling for Nations Cup Dinner, og søndagens Oxer Grand Prix Brunch, gjøres til eirikberentsen@me.com.


Nominert til pris

I 2021 ble Violetta nominert til Byggeskikkprisen i Lier kommune. Bygget fikk hederlig omtale og ble rangert tett oppunder vinneren av prisutdelingen.

Det flotte servicebygget Violetta, med utsikt til begge arenaene, ble ferdigstilt i 2020. Restauranten er oppkalt etter Ingrid Gjelstens hest Violetta som hun blant annet har konkurrert med under World Cup-stevnet, 1,50 m, i Sverige. Hesten er i dag pensjonert.

Her er Lier kommunes omtale av servicebygget:

«Hederlig omtale: Linnesvollen hestesportsenter - servicebygget

Et bygg som brukes som servicebygg, klubbhus og sekretariat for rideklubben. Bygget er et kaldt bygg og benyttes i sommerhalvåret. Bygningen er på 500 kvadratmeter i en etasje. Det tilrettelegges for enkel servering ved ridestevner.

Bygget tildeles hederlig omtale fordi det overrasker positivt når det kommer til materialbruk, utforming og stedstilpasning. Bygget ligger mellom to ridebaner og knytter disse sammen. Med store vindusflater i form av skyvedører ut mot begge sider og det at bygget også er hevet noe opp, gir dette optimalt utsyn til begge banene fra kafedelen.

et er benyttet utsøkte materialer på overflater, og utførelsen er forbilledlig. Bygget glir også meget godt inn i terrenget med mørke vindusrammer, homogene utvendige eikepaneler i varierende bredder, samt metalltak med stående falser. Prosjektet viser betydningen av nedtonet fargesetting, mataerialvalg og gode detaljer for et forholdsvis enkelt bygg.»

Kommentare


bottom of page