top of page
Søk

Påmelding åpen for Drammen Spring Tour 2024 

Drammen Spring Tour arrangeres i år i et noe mindre format enn tidligere. Vi oppfordrer derfor ryttere som ønsker å delta til å melde seg på til årets arrangement så raskt som mulig for å sikre seg plass.


Det tradisjonelle Drammen Spring Tour byr på en unik stemning på Gjelsten Arena, en av Europas beste utendørs arenaer. Med to spennende stevnehelger på programmet, er dette en begivenhet ryttere ikke vil gå glipp av.

 

Drammen Spring Tour 2024 – Detaljer

Første stevnehelg, 2. – 5 mai, inkluderer CSI2* klasser som er åpne for alle, med klasser fra 1,10m til 1,45m. I tillegg vil det være egne klasser for Children, Juniorer, og Ponni fra LA til MA+5, samt egne unghestklasser.

Andre stevnehelg, 9. – 12. mai,  CSIO YOUTH: Som en del av andre stevnehelg, vil deltakerne kunne oppleve FEI sin laghoppningserie for Ponni, Children, Junior, og Young Riders. I tillegg er det også denne helgen åpne CSI2* klasser fra 1,10 til 1,45m.

 

Viktig påmeldingsinformasjon

Ryttere som ønsker å ri CSIO Ponni, Children, Junior og Young Rider-klassene andre helg må kontakte Ingrid Dokmo på e-post ingrid.dokmo@rytter.no for påmelding. Det er ikke mulig å melde direkte. Med kun 30 plasser tilgjengelig i hver kategori, vil utvalget bli gjort av de respektive landslagslederne basert på interesse.

Når det gjelder første helg samt CSI2 klassene (fra 1,10m til 1,45m klasser) og unghest klasser vil påmeldingen stenge så snart maks antall deltakere er nådd for hver helg. Ryttere oppfordres derfor til å melde seg på raskt for å sikre sin plass.

Med introduksjonen av CSIO Youth i Spring Tour og kun to stevnehelger, forventer vi at konkurransen om plassene vil være stor. Her gjelder førstemann til mølla!

Vi gleder oss til å se både nye og kjente ansikter!

For mer informasjon, besøk drammenspringtour.com.

 

Om Drammen Spring Tour

Drammen Springtour er en internasjonal attraksjon som årlig tiltrekker seg ryttere fra hele europa. Arrangementet er kjent for sin høye standard og engasjerende konkurranser som gir både ryttere og publikum en minneverdig opplevelse.

 

Kontaktinformasjon:

Siri Evjen

Eirik Berentsen

 

For CSIO YOUTH klasser andre helg:

Ingrid Dokmo

 


Comments


bottom of page