top of page
Søk

Klar for morgendagens nasjonshoppingMed Jumper d'Oase tok svenske Peder Fredricson seier i torsdagens Gjelsten Holding CSIO3*-NC EEF RQ. I morgen er den svenske topprytteren klar til å forsvare de svenske fargene under Longines EEF Nations Cup. Foto: Astrid Marie Årdal


Fredag kommer til å være en spennende dag på Gjelsten Arena i Lier ved Drammen, hvor flere av Europas beste sprangryttere denne helgen er samlet til dyst.


Høydepunktet for dagen er uten tvil Longines EEF Nations Cup, en nasjonshopping hvor 11 lag stiller til start. Denne prestisjefylte lagkonkurransen går over to identiske runder. Hver nasjon stiller med et lag på fire, der resultatene fra de tre beste ekvipasjene på hvert lag blir lagt sammen.

Det norske laget består av Geir Gulliksen, Victoria Gulliksen, Johan Sebastian Gulliksen, Marie Valdar Longem og Ingrid Gjelsten.


På det svenske laget er Peder Fredricson er en av topprytterne vi kan se fram til å følge i nasjonshoppingen. Den svenske eliterytteren har allerede vist muskler på Gjelsten Arena denne langhelgen med seier i Gjelsten Holding CSIO3*-NC EEF RQ.


Men det er ikke alt! Før Nations Cup tar hovedscenen, vil det være en rekke spennende klasser å glede seg over. Ponniklassene vil fange publikums oppmerksomhet når de unge rytterne og ponniene navigerer den utfordrende banen og stolt viser fram sitt talent og sin dedikasjon!


I tillegg vil unghestene konkurrere, og vi får et glimt av fremtidens firbeinte stjerner på sprangbanen. Det er alltid fascinerende å se disse lovende unge talentene vise fram sine naturlige evner og potensial.


Det gode samarbeidet mellom hest og rytter kommer også til uttrykk under store- og lilletur-klassene. Og mens dagen utfolder seg, bygger spenningen seg opp mot avslutningen med nasjonshoppingen. Stemningen vil være elektrisk når lagene rir for seier og nasjonal stolthet. Lyden av hovslagene mot underlaget og de imponerende hoppene skaper en uforglemmelig opplevelse for alle som har lagt turen til Gjelsten Arena denne dagen.


Enten du er en dedikert hesteentusiast eller bare er ute etter en spennende dag, har morgendagens klasser noe å tilby for alle. Gå ikke glipp av sjansen til å se flere av Europas beste sprangryttere i aksjon på Gjelsten Arena! Og husk, det er gratis parkering og gratis inngang hele helgen!


LONGINES EEF Nations Cup starter fredag kl. 17:00Vel møtt!

bottom of page