top of page
Søk

Gode resultater, dyktige ekvipasjer og bra stemning

... er stikkord som kan beskrive helgas konkurranser på Linnesvollen.

Uke nummer to av Drammen Spring Tour er over for denne gang, og vi ser fremover mot helg nummer tre som kjøres i gang med veterinærsjekk på onsdag og første konkurranse torsdag. Dette er siste helg i rekka på tre nå i mai, før det blir et lite avbrekk frem til Norway Grand Prix andre helgen i juni. Men før vi vender mulen mot neste helg, så skal vi ta et lite tilbakeblikk på høydepunktene fra helg nummer to. Denne helgen var det nemlig duket for hele 4 Grand prix-klasser!


Lørdagskveld med junior Grand Prix

I denne 1.40m-klassen stilte 15 ekvipasjer til starte der 10 stykker var norske og resten kom fra Finland og Sverige. Av de 15 var det fire stykker som kom videre til omhoppning på Gjelsten arena. Etter en allerede suksessfull helg tok Jone Illi fra Finland sin 6. seier for helgen, denne gangen på hoppen Eolita L. Andreplassen gikk til norske Ingrid Sandhei Bjørklund/ Staedtebahn's Cornwell som bare lå ørsmå 7 hundredeler bak finnen. Noen sekunder skilte ned til finske Anni Hjerte/ Callboy som tok tredjeplassen.
Full fart i Grand Prix for Children

Et av denne ukas store høydepunkter var GP-klassen for Children, som ble avgjort på Gjelsten Arena søndag morgen. Etter grunnomgangen var det til slutt 5 av 15 ekvipasjer som kom videre til omhoppning, og der var det norske Josephine Marie Heldal Haukeland / Igor Van'T Palmenhof som trakk det lengste strået, over et sekund foran neste på lista. Andreplassen gikk til finske Neela Uotila / Elvera Vs Romano, bare noen få hundredeler foran norske Emma Tallulah Behn / Perle Van Dorperheide.


Ponni Grand Prix med en utfordrende bane

Kingsland arena bød på en spennende GP-klasse for ponnier søndags ettermiddag. Av de 9 deltakerne kom kun 4 seg til omhoppning og ingen klarte begge faser uten verken hinder- eller tidsfeil. Sluttresultatet ble svensk seier til Lisen Sandström/ Coppenagh Vogue med kun to tidsfeil. Norge tok andreplassen representert ved Rasmus Aasland/ Gaoth Mhara Lad og tredjeplassen gikk til finske Mathilda Simola/ For Fun TF.Få tideler skilte

Søndag var det også tid for Grand Prix 1.45m, sponset av Agria. Her var det hele 32 ekvipasjer til start, der åtte gikk videre til omhoppning etter feilfri grunnomgang. Norske Mira Oliva Høidal / Bronx kom kjappest til mål denne gang i internasjonalt selskap, og sikret seg førsteplassen en liten hov foran nederlandske Henk van de Pol / Cayenne de Clarence, som var en tidel bak tiden til Høidal. Finske Susanna Granroth / Kg Corazon kapret tredjeplassen denne dagen.Resultater fra klassene kan du finne på Equipe.


Vi takker alle ekvipasjer, dommere, funksjonærer, dommere og publikum for en fin helg 2 på Drammen Spring Tour, også ser vi frem til en ny helg allerede om noen få dager!

Comments


bottom of page