top of page
Søk

Fire gylne dager på Gjelsten Arena


Stemningen var på topp fra første til siste sekund under årets LONGINES EEF Series - Norway Grand Prix! Foto: Astrid Marie Aardal


I alt 16 nasjoner og nærmere 400 hester har i helgen konkurrert på Gjelsten nye arena i Lier ved Drammen. Norske ryttere har plukket premier i fleng og vist at vi mer enn noen gang er en nasjon å regne med. I helgens tre hovedklasser måtte vi dog se oss slått av utenlanske utøvere, men det var ikke uten sterk konkurranse.


Vi har også fått oppleve hvordan marginene kan vippe mellom fordel og tap når sekundene teller og adrenalinet er på topp, - til glede og til skuffelse, men mest av alt en fascinerende side av sporten vi setter så høyt.


Etter en omfattende oppgradering fremstår Gjelsten Arena i dag som en av de ypperste i Europa, og tilbakemeldinger fra utenlanske og norske utøvere har vært udelt positive. Nå kan vi bare nyte minnene og se framover mot neste års Norway Grand Prix med stolthet og visshet om hva vi har i vente!



Blå himmel, sol og topp sport fire dager til ende. Årets LONGINES EEF Series - Norway Grand Prix har vært et eventyr for publikum og utøvere på Gjelsten Arena i Lier, 2. - 4. juni 2023. Foto: Mette Sattrup










bottom of page