top of page
Søk

– Fasilitetene er fantastiske

Nytt år, nye stevner – for en glede! Hva er vel ikke bedre enn å kunne komme tilbake til de store stevnearenaene i år igjen?

Vi skriver nå 2023, og nye stevner er klare for å inn i minneboka (og i resultatlistene). Nok en gang blir det full fres på utendørssesongen på Linnesvollen, og vi kan invitere til hestefest nok en gang – starting with Drammen Spring Tour!


Det blir i år seks internasjonale stevner på Linnesvollen, og med en helt nyopprustet Kingsland Arena bør det ikke være tvil på hvor du burde starte utendørssesongen for fullt. Og er du i tvil, så kan du ta råd fra en av fjorårets vinnere i Nations Cup i Drammen:


– Jeg syns fasilitetene her er fantastiske. Det er fantastisk underlag på konkurransearenaen, oppvarmingene er gode, det er fine staller, og jeg syns alle som bidrar til stevnet gjør sitt beste for gode forhold for både hester og ryttere. Det er muligheter for å jobbe hestene innendørs, longeringsplass til hestene. Hestene liker seg godt her, hvor det er så mye grønt og naturlig rundt. De er avslappet, fortalte brasilianske Marlon Modolo Zanotelli.

Det brasilianske vinnerlaget under Nations Cup 2022, med lagleder Marlon Modolo Zanotelli til hest helt til høyre.

Datoene du bør skrive ned i kalenderen for årets stevner er:

28. april - 01. mai: Drammen Spring Tour Week 1 // CSI2*, CSIJ-A, CSIP, CSIYH1*

04. - 07. mai: Drammen Spring Tour Week 2 // CSI2*, CSIJ-A, CSIP, CSIYH1*

26. - 29. mai: Drammen Spring Tour Week 3 // CSI1*, CSIOCh, CSIOJ, CSIOP, CSIOY

01. - 04. juni: Norway Grand Prix // CSIO3*-Nations Cup EEF RQ, CSI1*

28. juni - 02. juli: Nordic Baltic Championship dressur, sprang og paradressur // CDI3*, CDICh-A, CDIJ, CDIP, CDIY, CPEDI3*, CSI1*, CSICh-B, CSIJ-B, CSIP, CSIY-B

01. - 03. september: Baltic Cup // CSICh-A, CSIP, CSIU25YJ-A


Vi sees på Linnesvollen!

Comments


bottom of page