top of page
Søk

Clinic med Pål Flam, støttet av Maya Delorez


Pål Flam under EEF Series Nations Cup 17. mai i Danmark. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen


Pål Flam, 28 år, holder clinic på Gjelsten Arena lørdag 8. juni. 

Den fremgangsrike rytteren har vokst opp på en gård i Fevik med foreldre som drev med hest. Han begynte å ri da han var 6-7 år, men først da han fikk sin egen ponni fattet han for alvor interesse for hest og konkurranseridning.  

Fevik-rytteren har konkurrert siden han var ung, med stor suksess. Han har gullmedalje fra både NM- og Nordisk Mesterskap. I dag fokuserer han på å utvikle sin beste hest, Omonza, og det er denne hesten han rir for det norske laget i nasjonshoppingen Longines EEF Series Nations Cup på Gjelsten Arena fredag 7. juni i år.

Lørdag 8. juni kan du oppleve Pål Flam når han holder clinic, støttet av sin sponsor Maya Delorez.

Vil bli verdens ledende rideutstyrsmerkeMadelene Törnblom grunnla det svenske rideutstyrsmerket Maya Delorez i 2018 ut ifra en visjon om funksjonelle, sportsvennlige rideklær som sømløst blander hestelivsstilen med komfort og estetikk. Maya Delorez kombinerer tradisjonelle metoder med banebrytende teknikker og innovative materialer. De fokuserer på å skape tidsløse plagg som er tilgjengelig for alle ryttere.  

Selv har Madelene alltid vært besatt av hester. «Når jeg ser tilbake, tenker jeg på hvilken innvirkning hester hadde på mitt tidlige liv. Å trene, konkurrere og ta vare på hester var et stort ansvar og lærte meg disiplinens kraft. Å stå opp tidlig for å ta vare på hestene er ikke noe du gjør en eller to ganger i uken; det er en daglig jobb. Disse daglige oppgavene lærte meg hvordan jeg skulle håndtere vanskelige situasjoner, kommunisere, løse problemer, og viktigst av alt, aldri gi opp. Å ha disse livsleksjonene tidlig ga meg fordelen av en sterk arbeidsmoral og drev meg mot mine mål.» sitat mayadelorez.com.

20 år gammel startet hun Maya Delorez. Hun satset høyt, og investerte alt hun hadde. I dag sender Maya Delorez varer til land over hele verden:

«Å drive et globalt merke er svært likt hvordan idrettsutøvere trener til konkurranser. Tidlige morgener og sene kvelder, hele året rundt. Det handler om innsatsviljen, fordi ingenting kommer gratis, og du må være villig til å gi alt. I dag sender vi til land over hele verden, og det føles uvirkelig å se folk fra hele verden bruke produktene våre. Det er utrolig å tenke på hvordan denne ideen startet for bare noen år siden, og at det nå er et globalt merke som samarbeider med store profiler jeg har sett opp til. Hovedmålet vårt er å gjøre Maya Delorez til verdens ledende rideutstyrsmerke, og sammen med vårt fellesskap er jeg sikker på at vi vil klare det.» sitat mayadelorez.com.

Gå ikke glipp av clinic med Pål Flam, støttet av Maya Delorez, lørdag 8. juni på Gjelsten Arena!

Comments


bottom of page