top of page
Søk

Andre uke av Drammen Spring Tour er godt i gang

Torsdag var vi igjen i gang med en spennende konkurransehelg på Linnesvollen. Uke to av Drammen Spring Tour er godt i gang, og her kan du lese en liten oppsummering om noe av det som har skjedd de to siste dagene.

Torsdag klokken 10 var det endelig klart for konkurransestart igjen, både på Gjelsten og Kingsland Arena. Den første dagen var det kickstart for bronse-, sølv- og gulltur, i tillegg til at juniorene og unghestene skulle i ilden.


I juniorklassene ble det tre ganger finsk seier, og alle gikk til samme rytter - nemlig Jone Illi, på hestene Hilotte Van Tenhaegendoorn, Dolanda og Eolita L. Av unghestene var det Shane Dalton / Call Blue som kom best ut av det denne gang, med Ole Kristoffer Meland / Harcy Folle og Martine Myhrer Dyngeland / Sg's Amika bare litt over sekundet bak.


Fredag var det ponniene sin tur i ringen, i tillegg til Junior og Children. I Childrenklassen ble det norsk seier til Patrick Reine Svendsen / Jivaro van het Leliehof. Hakk i hæl ble det finsk andreplass til Sani Illi / Elextrix Toltien og tredjeplass til norske Linnea Tomelthy Storstrøm / Cillia B.


Resultater fra klassene finner du på Equipe, i tillegg til at du kan streame hele stevnet på ClipMyHorse.tv!

Comments


bottom of page