top of page
Søk

- En sal som passer er alfa og omega


Knut Helge Dalen er en av flere ansatte saltilpassere hos utstyrsleverandøren Skoies. Under Spring Tour er han tilgjengelig for alle som måtte ønske hjelp med spørsmål om saler og tilhørende utstyr.

Saltilpasserne fra Skoies har et bredt arbeidsområde. For det er ikke slik at det eneste de tilbyr er kjøp av en ny sal som kan passe deg og din hest – det er også muligheter for en normal konsultasjon hvor de ser på salen du allerede har. Om den passer, så trenger den selvfølgelig ikke å byttes ut.

- Siden vi alle er hesteeiere selv har vi stor forståelse for at det er kostbart med utstyr til hest. Vi har ikke som mål å selge en ny sal til alle vi hjelper: Målet vårt er tvert imot å finne løsningen som er best for hest og rytter – også økonomisk. Derfor tilbyr vi konsultasjoner, tilpasninger av salen du allerede har og kjøp av ny sal. Men også hvis det viser seg å være nødvendig med en ny sal, så har vi modeller i alle prisklasser. I tillegg har vi betalingssystemet Klarna, som tilbyr delbetaling.

Skoies sin storsatsning innenfor sprangsaler er det nye merket Renaissance, som er etablert av tidligere Butet-gründer, Fredric Butet, i samarbeid med Prestige. Av norske ryttere har blant annet familien Flam, familien Gulliksen, Liselotte Lefdal og Esben Johannesen tatt den i bruk. I tillegg har bedriften selvfølgelig et vidt spekter av andre merker, som Prestige, Butet, Passier, Tekna, Geysir og Nordik.

- I tillegg til å ha et vidt spekter for sprang- og dressurhester, er vi også størst på islandshest i Norge, påpeker Dalen.

- Hvem kan komme til deg med spørsmål, og hvilke henvendelser tar du imot?

- Vi ønsker å hjelpe alle typer hester, ryttere og grener, og vi tar imot spørsmål om alt som handler om saler, men også om annet tilhørende utstyr, som fortøy og lignende. Det er jo ikke slik at salen er det eneste som må være tilpasset hesten din – det er like viktig at fortøyet, bitt og det øvrige utstyret ikke begrenser hestens prestasjonsevne. Under en slik konsultasjon vil vi anbefale hva du bør gjøre: Hvis salen din passer, gjør vi selvfølgelig ikke noe med den.

-Hvor foretas konsultasjonene?

- Det er to muligheter: Enten kommer vi til deg og din hest, eller så er du hjertelig velkommen til butikken vår i Lindesned hvor det er en liten ridehall og to bokser, hvor man kan prøve en rekke saler i butikken. Der har vi også et salmakeri med en salmaker som kan gjøre alle endringene som er ønsket.

- Hva tilbyr du her under Drammen Spring Tour?

- Jeg tilbyr konsultasjoner, og står også til rådighet for å svare på spørsmål om produktene våre eller avtale tilpassing i etterkant av DST. I tillegg kan jeg levere bestillinger fra nettsiden vår, www.skoies.no, dersom noen er på Spring Tour og bestiller nå. Da må de skrive at de vil ha det levert på DST i bestillingsfeltet. Dersom du ønsker kontakt med meg på DST, kan du ringe meg på tlf. 954 99 054.

For mer informasjon om de ulike produktene og salene Skoies fører, se deres nettside www.skoies.no.


bottom of page