top of page
Søk

Skoies sponser DST


I samarbeid med helgens hovedsponsor, Skoies: www.skoies.no

Skoies, utstyrsleverandøren til hest og rytter, står som sponsor av alle klassene som arrangeres denne uka under Drammen Spring Tour. For deltakerne i helgens klasser innebærer det blant annet flotte vinnerdekken levert av Skoies, og for publikum og besøkende er bedriften også representert på en egen stand på stevneområdet. Der tilbys nærmere tips og hjelp vedrørende saltilpasning. I tillegg er de Norges ledende rideutstyrsleverandør på nett - se www.skoies.no.

Hva og hvem er Skoies?

Skoies er en ledende leverandør i Norge innenfor hestesporten, og favner et vidt spekter av grener, merker og produkter. Deres målsetting er å levere hesteutstyr med god kvalitet, til rett pris. Skoies er også per dags dato hovedsponsor til landslagene underordnet Norges Rytterforbund, og leverer alt av utstyr til hest og rytter.

Samtlige ansatte er hesteeiere og har alle sine spesialområder, hvilket sikrer kunden den nødvendige faglige hjelp og et høyt kunnskapsnivå. Under Skoies driftes også "A Bit More", som er Nordens største leverandør av bitt til hest. I tillegg tilbyr Skoies saltilpassing for deg og din hest - og har en rekke merker og modeller på lager til enhver tid.

Mer om produktene og de ansatte ved Skoies kan du se på deres hjemmeside www.skoies.no.


bottom of page