top of page
Søk

Overraskelse i Grand Prix


Når en 21-årig jente nesten går til topps i Norway Grand Prix med en hest som ”ingen” andre ville ha, blir mangt et øye vått. I dag skjedde det på Linnesvollen da 21-årige Martine Myhrer Dyngeland fra Akershus ble nummer to med sin vallak Douglas Hill.

Det ble en utrolig spennende Grand Prix, med mange nasjoner representert, men bare to gikk feilfritt gjennom grunnomgangen. Det var Derin Demirsoy fra Tyrkia med hesten Harry K og ”lille” Martine, som fant sin fantastiske spranghest da hun var i utlandet for å holde på med hest et år. Douglas Hill var hesten med stor kapasitet, men som forble usolgt på grunn av sitt spesielle lynne.

– Hemmeligheten er alternativ trening og masse tur, har Martine fortalt tidligere. Hun har en hest som lett kan bli spent om den ris for mye på baner, og dette tar hun hensyn til i det daglige. I går fikk hun betalt for evnen til å se hva spranghesten trenger. Ekvipasjen var bare to tidels sekunder fra seier.

Gledelig for oss nordmenn er det at Geir Gulliksen kom på tredjeplass med hesten Seringat. Ekvipasjen hadde en tidsfeil, hvilket vil si at han red akkurat litt for sakte til å få være med i omhoppingen. Gjennom tredjeplassen innkasserte han likevel mer enn 30 000 kroner, som føyer seg til de mer enn 100 000 kronene han og barna Johan-Sebastian og Victoria red inn i går, lørdag.

Vinner av årets Oxer Norway Grand Prix ble tyrkiske Derin Demirsoy, med dommer Carsten Sørlie på sin venstre side og sponsorrepresentant Ellen Raaholt på høyre side.

Vinneren av Grand Prix mente at det var en utfordrende bane, som lett kunne gi mange feilpoeng.

– Dette var en av de gode dagene for hesten min og meg. Jeg er fornøyd og stolt av Harry K. Jeg har hatt ham i fem år og han er min beste venn. Sammen har vi jobbet oss oppover mot nye høyder. Jeg er utrolig takknemlig for å ha en så fantastisk hest og et så bra team rundt meg. De fortjener all ære, sa Derin Demirsoy.

Nummer fire ble Marta Bottanelli med hesten Clintissima og nummer fem Samuele Maestri og hesten Colada 6. Sponsoren for den trestjerners konkurransen Norway Grand Prix var Oxer Eiendom.


bottom of page