top of page
Søk

Gulliksen-suksess

Geir Gulliksen og barna Johan-Sebastian og Victoria red inn mer enn 100 000 kroner i gårsdagens konkurranser på Linnesvollen.

Spring Tour har samlet mer enn 500 ryttere fra inn- og utland tre helger på rad, og i går var det Gulliksen-familiens dag i de store, internasjonale klassene. Johan-Sebastian vant en trestjernes 1.45m høy klasse sponset av Sport 1, og dro inn mer enn 50 000 kroner i premie på seieren. Hesten han red, Quiet Easy, ble nylig kjøpt av familien Gjelsten og skal ris av Gulliksen junior. Nest beste norske rytter i denne klassen ble Nadja Havnegjerde på 8. plass med hesten Dynamique Dml.

I Teleplan Derby red Geir Gulliksen akkurat litt for sakte til å vinne, men det ble en flott tredjeplass på ham og hesten Arakorn, som er hans egen hest. Datteren Victoria kom på plassen etter med Ballenteskin Watch This, det betyr at far og datter dro inn i overkant av 50 000 kroner i premier.

I dag klokken 13.00 er det Norway Grand Prix og flere norske ryttere deltar. Samtidig er det ponniridning for de minste på banen ved siden av, i regi av Norges Rytterforbund.