top of page
Søk
  • Tekst og foto: Rebecca Mender

Venninner i toppen


Andrea Bech med BB Knocknahorgan Simba og Nora Fredriksen med Drummiller Prince.

Den ene ble nummer en, den andre ble nummer to - men like glade var de to venninnene Nora Fredriksen og Andrea Bech over både egne og hverandres resultater i ponni kategori Store Tur. - Det er gøy å vinne, sa Nora etter sin seier med herlige lille Drummiller Prince. - Og det er gøy å bli nummer to, sa Andrea Bech med sin like herlige BB Knocknahorgan Simba.

De to venninnene var enige om at det var stort å ri her i Drammen - men selvfølgelig: Veldig gøy. - Det kiler litt i magen når vi skal inn, men det går jo veldig bra. Og så får vi veldig god hjelp av treneren vår, Nina Braaten, oppsummerte de to venninnene fra Drøbak etter sine gode runder i dagens 1,10 m klasse.


bottom of page