top of page
Søk

Hun er Wonderful


- Hun er en super hest, med et utrolig stort hjerte, sa vinneren Karoline Arctander om sin hoppe Wonderful S etter seieren i CSIJ Grand Prix i dag. De gikk til topps blant 41 håpefulle juniorer.

Men ikke helt fornøyd med grunnomgangen

Karoline jublet over seier, men var likevel ikke helt fornøyd med seg selv. - Jeg red en ikke så god grunnomgang. Det ble feilfritt, men jeg fikk ikke helt til rytmen. I omhoppingen derimot traff jeg, og da fløt det fint og fort, forteller Karoline etter sitt vinnerritt. Kun tre ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang i denne 1,40 m klassen. Karoline red omhoppingsbanen på 41,37 s - det skulle holde med god margin til seier foran svenske Julia Dahnelius/Highness som fikk tiden 42,87 s. På tredje fulgte velridende Karoline Lien/Castlefield Jess, Ronja Marie Egekog/Mr Q og Mathilde Kristine Kalland/Tulipan.

Karoline, som fyller 18 i år, har ridd mange juniorklasser på dette nivået. Hun betegner Linnesvollen som hjemmebane, selv om hun til daglig holder til ved Stall Bergan der hun rir for Stein Endresen. - Jeg har ridd så mye her i Drammen at det er som en hjemmebane for meg, smiler hun. - Banen i dag var god, og den passet oss godt - og å vinne her er bare herlig. I tillegg er Wonderful bare verdens beste, hun har så utrolig stort hjerte, gir alltid alt!


bottom of page