top of page
Søk

Andre gang i 1,20 - og seiret


I går red hun sin første runde i 1,20 m med lærehesten Winsor C. Da red hun feilfritt og tok tredjeplass. I dag red hun sin andre 1,20 m - feilfritt i både grunnomgang og omhopping - og raskest i omhoppingen. Det gjorde at Hanna Cecilie Wicklund vant dagen Children Grand Prix.

15 gode ekvipasjer

Publikum kunne glede seg over 15 velridende ekvipasjer i denne Grand Prix-klassen. Fem ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang og gikk videre til omhopping. Alexandra Strand/Equinox tok med seg noen bommer på sin fine vei gjennom banen og tok med det femteplassen i klasen. Mira Høidal/Zora holdt nullen, men tiden 43,12 s førte henne etterhvert inn på fjerdeplass. Forrige helgs Grand Prix-vinner Fanny Brøvig Marksten/Galipoli red både fort og feilfritt, men det var to som red fortere - svenske Unni Ragnarsson/Box Car Willie og hun som ble vinneren - Cecilie Wicklund.

Hanna & Winsor C

- Han er en super lærehest, slår Hanna fast om sin Winsor C. - Som overgangshest mens man ennå rir ponni er han fin, han har større galopp, men ikke så mye større - især ikke når ponnien jeg rir har ganske stor galopp selv. Winsor er vendbar og rask og alltid innstilt på å vinne, også i grunnomgangen, forteller Hanna leende. - Samtidig er han så snill og rolig, etter vinnerinnsats tar han ting helg med ro - han er super, sier hun med kjærlighet i stemmen.

Hanna kjøpte Winsor i august i fjor, men han har stått i Nederland hos eieren sin lenge, først for tre uker siden gjorde han nordmann av seg. I løpet av den tiden har Hanna heller reist til Nederland for å ri ham der. Tidligere i vår var de i italienske Arezzo sammen og konkurrerte i 1,10 m klasser. Hanna smiler igjen: - Det gikk fint der også, vi fikk noen plasseringer. Men å vinne her, det var helt toppen!


bottom of page