top of page
Søk

Om att og om att


Nå har danske Martin Dinesen Neergaard vunnet så mye her under Drammen Springtour at han snart kan åpne en hestebutikk og gjøre det godt på salg av glitrende vinnerdekken. Den danske supermannen red sindig og kjapt i omhoppingen i Gold Small Tour final og innkasserte ytterligere en seier her i Drammen, igjen på Imagine Z.

Gode hester og hardt arbeid

1,40 m klassen rommet hele 84 ekvipasjer, og av dem red 28 grunnomgangen feilfri. En av dem var Johan Sebastian Gulliksen/Billy Boycie som etter en riktig god runde i omhoppingen la seg i tet med tiden 38,84 s.

Flere prøvde seg, men Johan hadde ridd fort. Johan visste imidlertid godt at Martin Dinesen Neergaard kunne velte hans drøm om et glitrende dekken - og det gjorde han så. Høyt grunntempo, korte veier og veldig god ridning resulterte i tiden 37,04 s - dermed plasserte han seg øverst på resultatlisten og ble der. Ingen andre klarte å slå den gode tiden.

- Ja, jeg har en god tur her i Norge, lød det sindig fra den unge dansken som til daglig inngår i RC Horses i Danmark. På spørsmålet om hvordan han kan klare å gjøre et så godt gang på gang, er svaret enkelt: - Gode hester og hardt arbeid. Og litt flaks.

Topp tre i dagens Sølv-finale ble 100 % maskulin ved at unge britiske Tim Wilks/Une de Printemps tok tredjeplassen foran Sanne Sofie Hansen/Cesar og Iselin Gjendemsjø/Rusedski.


bottom of page