top of page
Søk

Glitrende Gitlesen


Henny Gitlesen med San Marino.jpg

Det glitret av Henny Gitlesen under dagens CSIP Small Tour kategori I - så mye at de suverent klarte 1,10 m banen feilfritt på tiden 56,81 s. Klassen rommet ytterligere 36 velridende, ivrige ponniryttere som prøvde å gjøre det enda raskere, men det var Hennys tur denne gang!

Thea Johannessen med Lakeview Will He Be.jpg

Nest best ble Thea Johannessen/Lakeview Will He Be - de suste feilfritt over målstreken på 59,44 s.

Erik Dahnelius med Brad Pitt.jpg

En kjendis få visste om at var i denne sporten la beslag på tredjeplassen - Brad Pitt har visst gjort både svenske og ponni av seg. Med sin rytter Erik Dahnelius viste han gode evner i sin nye bransje og tok en god tredjeplass. Medievant lukket han øynene da paparazzi-fotografene jammen dukket opp her også!

Resultat


bottom of page