top of page
Søk

Yes, Geir!


De gamle var eldst i dagens Gold Big Tour, en klasse som teller som kvalifisering til Grand Prix. Vil han, så vinner han, Geir Gulliksen - og i dag ville han. Høyt tempo og korte svinger med Violetta D førte ham feilfritt gjennom 1,45 m banen på tiden 64,83 s. Det klarte ingen yngre - eller eldre - spirer følge opp. Nærmest kom irske Alex Duffy/Wrangler med sine 66,50 s - altså langt bak.. Og ettersom eplet ikke faller så langt fra stammen gikk tredjeplassen til Victoria Gulliksen/Grafit. Hun vil som regel også vinne, men i dag var det altså pappa som fikk ønsket innfridd. På fjerde fulgte ytterligere en ung rytter - Camilla Storemark/Cerona.

Svensk og norsk

Det ble dobbelt svensk i CSIJ-klassen, en 1,20 m klasse over to faser. Feilfri og raskest i andre fase ble Wilma Liljeqvist/Wesselton M med sine 25,96 s foran Olivia Weslien/Stranger S med 26,00 s. En god norsk ekvipasje kilte seg inn på tredje mellom ytterligere to svensker - tredjeplassen gikk til Sabrina Blomberg/Venus.

I ponniklassen ble det trippel norsk, med Thea Johannessen/Lakeview Will He Be som suveren vinner med drøye 5 sekunder bedre tid enn nummer to Martine Heggernes/Veronicas Boy mens Sofie Bjercke/Pimmetje tok tredjeplassen.


bottom of page