top of page
Søk

Neergaard - igjen og igjen


Danske Martin Dinesen Neergaard får mange rosetter å rydde ut av bilen når han etterhvert reiser hjemover igjen fra Drammen Springtour. For nå vant han jammen igjen!

Neergaard biller seg ikke inn ting, han vinner - i Gold Small Tour gjorde han som i går, han vant med hesten Imagine Z. Elegant red han raskt og feilfritt rundt i tidshoppingsklassen som gikk i 1,35 m. Den som var nærmest å tukte hans tid på 58,89 s var Mille Marie Bjerke/Tinsday Vdl. De red feilfritt på 60,20 s og tok andreplassen foran Morten Djupvik/Carteno Z og - hvem tror du? Martin Dinesen Neergaard og Beowulf...

Norsk seier i juniorklassen

Mens Dinesen Neergaard er en fryktet konkurrent blant de "eldre" rytterne, kan juniorene møte til start uten å risikere å se hælene til denne kjappe dansken. I dagens CSIJ Big Tour var det Emilie Bjoner/Auberville som hadde en kvikk og rask suksess. Null feil i andre fase på tiden 27,81 s holdt til seier foran Kine Salomon Knutsvik/Capoeira Z og Karoline Arctander med sin vakre Wonderful Z.


bottom of page