top of page
Søk

Stolt oppdretter


- Denne har jeg avlet selv, jublet Connie Bull etter at seier i unghestklassen var et faktum. Rytter Victoria Gulliksen var like fornøyd med Bull's Carpe Diem.

Snart har Carpe Diem 6 søsken

Denne torsdagen ble en ekstrem travel dag for Victoria, især utover ettermiddag og kveld. Gold Big Tour og unghestklassene gikk samtidig på hver sin bane - og Victoria red hester i begge; tre i Gold Big Tour og to i unghestklassene. Victoria løp i skytteltrafikk mellom oppvarmingsbanene - og som det skulle vise seg - også mellom premieutdelingene.

Det så en stund ut som om det skulle bli seier til Kevin Melby på ryggen av en unghest, speaker hadde ropt opp til premieutdeling - men siste ekvipasje hadde ikke startet ennå... Det var Victoria og Bull's Carpe Diem - som grunnet den høye startaktiviteten til rytteren hadde kommet litt ut av tidsskjema. Dette stresset til tross, Victoria holdt hode og tanker klart og red for feilfri runde og rask omhopping på Connie Bulls 6-åring e. Laurin/Animo. Det skulle bli dagens raskeste omhopping - Victoria kunne juble, men kanskje var det Connie som jublet høyest. - Det er mitt oppdrett, tenk på det! Det føles helt superbra, dette er kjempegøy! Og tenk, moren - Ackworth Dazzler (som Connie startet selv tidligere) - venter nå sitt syvende føll!

- Dette er en kjempehest, istemmer Victoria. -Jeg klarte ikke gå innenfor for den korteste veien etter 11, så jeg ga på istedet - og hun bare svarte. Herlig!

Dermed forviste Victoria Kevin Melby/Dobbelt Quidam til andreplass.


bottom of page