top of page
Søk

Dette var helt fantastisk!


Hun hadde tatt veien fra Ålesund for å ri i Drammen. Første gang på en så stor arena. Så gikk hun helt til topps. - Det er helt fantastisk, sa en rørt og lykkelig vinner av Bronze Small Tour torsdag, Susanna Riise Farstad.

Nasjonalsangen ble spilt for Susanna

Det var mange om beinet i denne 1,10 m klassen, nærmere bestemt 84 startende. Susanna red for å gjøre sitt beste, og hadde ikke på forhånd tenkt så mye på muligheten til å faktisk gjøre det best av alle. I dag gjorde hun det. Halve startfelte red første fase feilfritt. Susanna hadde sin trener Amund Eide ringside langs banen og var et skoleeksempel på hvordan det skal gjøres. Pent og pyntelig, raskt og feilfritt. Klokken stoppet på 32,85 s. Det holdt godt til seier foran svenske Hanna Carlson/Carrera med 33,38 s og Emilie Cathrine Wood/Chicane S med 33,77 s. Ingen andre klarte å gjøre det bedre enn Susanna, og dermed var det duket for en premieutdeling.

Susanna stilte opp sin hest Don Carlos, tok imot blomstene - så kom "Ja, vi elsker". - Det var stort, helt fantastisk. Det er første gang at den spilles på grunn av meg, det var veldig, veldig fint, sa en beveget og lykkelig vinner.


bottom of page