top of page
Søk

Cornelia vant igjen


Hun vant forrige helg - og hun vant igjen i dag. Og med dagens vinnerhest har hun vunnet mye før - Lacosta er tilbake på banen etter skadeopphold. - Det føltes godt i dag, smilte Cornelia Emilie Kasin.

Best av 63

63 ekvipasjer innledet andre helg av Drammen Springtour med Silver Big Tour, en 1,30 m klasse torsdag formiddag. 28 klarte første fase feilfritt. - Dette er vårt andre stevne, og hun føles fin ut, sa Cornelia etter seieren. - Vi kunne holde et godt tempo, uten at hun ble stressa av det, hun holdt hodet kaldt. Vi traff på linjen mellom 10 og 11, og da satt den!

Cornelia og Lacosta suste feilfritt over målstreken på tiden 30.02 s. Den som pustet ekvipasjen mest i nakken var Malin Betten Hansen/Winkie Pop som red null med 30,84 s. På tredje fulgte Cathrine Tonna/Chacez med tiden 32,35 s foran Åge Dagfinn Eide Askeland/Winnie 33,30 s.


bottom of page