top of page
Søk

Springtour - et viktig stevne


De tre helgene som utgjør Drammen Springtour rommer hundrevis av startende. Landslagsryttere i ulike aldre er godt representert - og i denne sammenheng er stevnet svært viktig. - Dette stevnet danner grunnlaget for de mål vi setter oss, slår landslagsleder for junior og unge ryttere, Mikael Kolind, fast. – Her får rytterne et topp stevne tidlig i sesongen. Hestens kondisjon får en test, hesten blir satt i utendørstempo og får hoppe ting som vanngrav og fylte hindre. Drammen Springtour er viktig for videre planlegging og er også en oppkjøring til de store mesterskapene. Å ri på et utendørsstevne av så høy kvalitet, sammen med internasjonale ryttere, er svært verdifullt.

Banene i Drammen er også mulighetenes baner, her er alle samlet og alle synes. Det er spennende, for her dukker det alltid opp noen nye ryttere og nye hester, sier landslagslederen.


bottom of page