top of page
Search
  • Tekst og foto: Rebecca Mender

Springtour - et viktig stevne


stemning viktig stevne.jpg

De tre helgene som utgjør Drammen Springtour rommer hundrevis av startende. Landslagsryttere i ulike aldre er godt representert - og i denne sammenheng er stevnet svært viktig. - Dette stevnet danner grunnlaget for de mål vi setter oss, slår landslagsleder for junior og unge ryttere, Mikael Kolind, fast. – Her får rytterne et topp stevne tidlig i sesongen. Hestens kondisjon får en test, hesten blir satt i utendørstempo og får hoppe ting som vanngrav og fylte hindre. Drammen Springtour er viktig for videre planlegging og er også en oppkjøring til de store mesterskapene. Å ri på et utendørsstevne av så høy kvalitet, sammen med internasjonale ryttere, er svært verdifullt.

Banene i Drammen er også mulighetenes baner, her er alle samlet og alle synes. Det er spennende, for her dukker det alltid opp noen nye ryttere og nye hester, sier landslagslederen.


1 view0 comments
bottom of page