top of page
Søk

Svenske dobbeltvinnere


De fire første plassene i søndagens første klasse, kategori I ponnienes Grand Prix, gikk til svenske ekvipasjer - men til bare to ryttere. Ottilia Lundgren la beslag på både første- andreplassen, mens lagvenninne Annie Unghanse tok seg av de to påfølgende plasseringene. Dermed ble det femteplass på velridende Ada Alette Braaten Johnsen fra Drøbak.

Vant på salgsponni

Ottilia var fornøyd etter dagens innsats. Seieren innkasserte hun på Quincy, en salgsponni som hun har ridd siden desember. - Det var morsomt å få dette til, ponnien funket kjempefint, og det var en bra og morsom bane å ri, forteller Ottilia - mens hun kaster et kjærlig blikk mot sin egen ponni Ocean Des As som hestepasseren hadde hånd om mens hun satt i salen på Quincy. Med egen ponni ble det andreplass på denne Gøteborgsrytteren. Til daglig rir hun for Anna Emmanuelson og også Peter Markne. - Og så mamma Camilla, da, legger Ottilia til. Moren har selv ridd sprang, men måtte legge opp ridningen på grunn av allergi. - Hun har sluttet med hest selv, men hun har heldigvis blitt bedre sånn at hun kan følge meg - hun kan være med som hestepasser, smiler Ottilia.

Ada Alette Braaten Johnsen vant ponniklassen lørdag, men var minst like fornøyd med ponnien Mørkba's Majis innsats etter søndagens femteplass. - Det fungerte bare kjempegodt. Han spooket litt for noe av pynten ved et hinder på banen og ble litt vinglete. Dermed løftet han ikke bena godt nok og det ble et riv, men ellers var han super!


bottom of page