top of page
Søk

Fulgte pappas plan


Mikkel Flam møtte til start i sin første Junior Grand Prix noensinne i dag - og han vant. - Jeg fulgte pappas plan, var hans forklaring.

Kun fire ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang i denne 1,40 m klassen, og i omhoppingen ble kun to stående igjen med null i fasit. Mikkel tok seieren med stor glede - og med moden nøkternhet.

14 år gamle Mikkel, som også starter ponnikonkurransene under DST, har arvet vinnerhesten RR Lord of Rings, en norskoppdrettet vallak, fra storebror og ridd hesten siden sent i for sommer. - Dette var innmari bra, veldig gøy. Siden dette var min første Grand Prix som junior hadde jeg ingen forventninger, og jeg var litt nervøs. Det var mange som fikk feil, men pappa - og jeg - hadde lagt en plan, og den fulgte jeg, sa Mikkel etter seieren. Pappa Peter Flam nikker istemmende og fornøyd: - Dette føltes bra.

Andreplassen gikk til danske Jonathan Hvalsøe Saul/Libak's Lamentos som red feilfritt på tiden 43,40 s, hvilket var relativt langt unna Mikkels 39,80 s. På tredje fulgte Lisa Ulven/Carlie 3 med fire feil i omhoppingen.


bottom of page