top of page
Søk

Ada nummer 1


Hun hadde startnummer 1i Big Tour-klassen for ponnier lørdag, men gikk likevel hen og vant. - Det var ekstra morsomt å få til det når jeg hadde det startnummeret, smilte drøbaksrytteren Ada Alette Braaten Johnsen fornøyd etter seieren som hun innkasserte sammen med ponnien Mørkbak's Maji. Hun vant klart med tiden 55,64 mot andreplasserte Ottilia Lundgren/Ocean Des As fra Sverige med tiden 59,27 s. på tredje fulgte Hanna Cecilie Wicklund/Genepy B med 60,98 s. - Det var moro å gå null og ha en god tid når man starter først. Det var mange som fikk nullrunder, men de safet litt, legger Ada til.

Silver Small Tour

I Silver Small Tour, en 1,20 m klasse på tid, ble det ungt og norsk i toppen. Vant gjorde Stine Claussen-Væringstad med Sr Marley Sport med tiden 57,10 s mot andreplasserte Astrid Rebecca Johannessen/Pedro med 59,25 s. På tredje fulgte svenske Ellen Brunes/XIt foran den helnorske ekvipasjen Engas Diva.

Lørdagens finaler

Danske Martin Dinesen Neergaard sørget for dansk i toppen i Gold Small Tour Final, en 1,40 m klasse. Med to nullrunder og tiden 42,45 s tok han med hesten Landio seieren foran svenske Antonia Andersson/Santiago (43,44 s). Morten Djupvik/Torado Dingeshof 7 la beslag på tredjeplassen i klassen.

Dinesen Neergaard prøvde seg også i Silver Big Tour Final, men det ville ikke Aurora Wachek Hansen ha noe av. Med herlige Bodyguard red hun fort og feilfritt i omhoppingen i denne 1,35 m klassen og snappet seieren foran dansken. På tredje fulgte så Ole Kristoffer Meland/Travers Hs.

Finalen i Bronze Tour rommet 81 startende, og best når det gjaldt som mest var Knut Helge Dalen/Caprice Volo. Han knep seieren etter feilfri omhopping på tiden 35,21 s foran Rebekka Lie Andersen/Sutosa (37,68 s) og Klara Askeland/Zilva V (37,68 s.).


bottom of page