top of page
Søk

God Vangog


Han viste seg godt i fjor, da som 5-årig hingst - Vangog e. le Tot de Semilly/Casall. Det ble blant annet seier under unghestmesterskapet i Arendal på denne særdeles tiltalende hingsten. I dagens unghestklasse i Drammen gikk det også godt for ham og rytter Victoria Gulliksen. De tok seieren i unghestklassen med to nullrunder og en avsluttende tid på 30,98 s. Med det slo Victoria seg selv på hesten Clintofino som gjorde det samme på 32,3 s. Tredje gikk til svenske Antonia Andersson/Tolerance.

I juniorklassen Small Tour var det kometen Fredrik B. Seim/V Nancy B som gikk til topps, drøye to sekunder foran nummer to, Nathalie Østbø/V 3 mens Martine Eknes Hegna/Annegred tok seg av tredjeplassen.

I Children-klassen var det i dag velridende Synne Marit Eide/Uppy Girl som hoppet seg til topps foran Fanny Brøvig Marksten/Galipoli og Johannes Kattelan Kihle/Korida.


bottom of page