top of page
Søk

Tova var best


Etter god ridning kunne Tova Rugland ri aller først når det var tid for premieutdeling i fredagens Children-klasse. Tova var godt varmet opp for denne klassen på hest - hun hadde kort tid før klassestart hoppet av sin ponni Brooklands Flash Dance etter Big Tour-klassen for ponni kategori I. Kjapt klatret hun så opp i salen til hesten Un peu d'Amour, startet Children-klassen og gjorde det så godt at hun like godt vant.

Det var flere som rett før start i Children-klassen hadde hoppet rundt på ponni, som nummer to Ada Alette Braaten Johnsen. Hun hadde akkurat fullført to gode runder i Big Tour og også fått premie der - nå var Ada varm i ridejakken og red gnistrende godt på hingsten Clayton Boy. Det var godt og feilfritt, men ikke raskt nok - Tova var en suveren klassevinner med nesten 3 sekunders margin. Feilfri og god i denne 1,10 m klassen var også Alexandra Strand/Equinox som la beslag på tredjeplassen foran Fanny Brøvig Marksten/Galipoli.

Se resultatliste her


bottom of page