top of page
Søk

Gleder meg til i morgen


- Banen var utfordrende, men passet oss fint. Hesten min hoppet supert, og jeg gleder meg til i morgen og neste klasse, sa en glad vinner av Big Tour for ponni kategori I fredag, Hanna Cecilie Wicklund fra Bærum.

Klassen i dag var denne ekvipasjens debut i Drammen, men de har vært ute på store baner før - som i italienske Arezzo tidligere i år. På trenersiden er de vel forspent ved Morten Aasen - og selvsagt får Hanna mye hjelp fra sin mor, Cecilie Høgsaas Eide som er tidligere landslagsrytter i sprang . Sammen med ponnien Genepy B var Hanna klart raskest og helt feilfri i omhoppingen og vant nesten to sekunder foran nummer to, svenske Elin Lundin/Gyllinge Eos.

Dette var tydeligvis dagen for norsk-svensk-norsk-svensk, for på tredje i denne 1,15 m klasse fulgte Martine Heggernes/Veronica's Boy etter en fin runde foran svenske Nora Nilsson/Daphne. Og etter det - en norsk rytter igjen - Ada Alette Braaten Johnsen/Elle Birken.

Se resultater her


bottom of page