top of page
Søk

Joda, Martin vant


Det var tid for premieutdeling i torsdagens Silver Small Tour, og rytterne red lydig inn på banen. Denne premieutdelingen demonstrerte sportsånden blant rytterne - først ble Amalie Bloch-Johnsen/Landita utropt som vinner. Da kikket de tilstedeværende rytterne undrende opp. Mest forbauset var danske Martin Dinesen Neergaard, for han hadde stilt seg opp på plassen for vinneren med sin Dynamique DmL. - Det var Martin som vant, lød det protesterende og unisont fra rytterne. Etter litt rask oppsummering i papirene fant sekreteriatet ut av det, rytterne hadde selvsagt rett. Dermed kom premiene dit de skulle - Martin ble belønnet med en sløyfe i rødt, hvitt og blått mens Amalie Bloch-Johnsen var en god nummer to, et halvt sekund foran tredjemann Caroline Pettersen/Sollis Ma Cherie. Cornelia Emilie Kasin var inne på banen for sin andre premieutdeling i dag - mens hun vant Silver Big Tour ble det en fjerdeplass på henne og Lacosta i denne 1,20 m klassen.


bottom of page