top of page
Søk

Glad vinner


Blant 87 startende i klasse Bronze Tour 1,10 ble bærumsrytteren Fanny Hjemdal Wallace aller, aller best. 41 ekvipasjer klarte null feil i første runde og gikk videre til omhopping, men av de 28 som lot alle bommer bli liggende der, var det Fanny og hennes Sweetheart som hadde aller mest medvind og kunne fryde seg over seier i klassen etter beste tid.

Smilet var bredt hos vinneren under premieutdelingen: - Det var herlig å vinne her! Det er herlig å ri her, herlig å vinne her, slo Fanny fast, strålende fornøyd. - Banen passet oss supert - dette var topp, sa klassevinneren som har erfaring fra Drammen Springtour fra i fjor, men da som ponnirytter. - Dette er mitt første år på hest, så dette var en god start!

Nummer to i klassen ble Iselin Eng/Norums Hermann foran Rebekka Lie Andersen/Sutosa og Madelon Oussoren/Dienne. På femte fulgte svenske Olivia Byman/Andante.

Resultatliste ser du her


bottom of page