top of page
Søk

12 nasjoner til Nationscup i Drammen 07-10 Mai!


Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Nederland, Irland, Belgia, Spania, Portugal, England og Italia har allerede meldt at de kommer til CSIO Drammen !

Det blir en fantastisk avslutning på Spring tour som allerede begynner å bli full. Noen turer er allerede fulle! Har du ikke meldt enda, begynner det virkelig å bli på tide! Meld online på www.horsepro.no. Det går klasser fra 1,10 til 155m så her er det tilbud til mange.

Det er med stolthet vi tar imot så mange utenlandske lag til Drammen tross i at CSIO drammen ikke er med i serien. Det blir en spektakulær helg, og vi håper alle heste interesserte tar seg en tur til Drammen for å være med å heie frem de Norsk rytterne.

I tillegg til Nationscup, Derby og Grand Prix blir det mange gøye klasser i drammen. Det er også satt av tid til litt moro og underholdning. Det er også en utstyrsmesse med alt av tilbehør til Hest og Rytter.

Ta med deg familien og kom til Drammen 07-10 Mai. Se arrangørens hjemmeside på www.springtour.no for program og annen informasjon.


bottom of page