Gulliksen-suksess

May 14, 2017

Geir Gulliksen og barna Johan-Sebastian og Victoria red inn mer enn 100 000 kroner i gårsdagens konkurranser på Linnesvollen. 

 

Spring Tour har samlet mer enn 500 ryttere fra inn- og utland tre helger på rad, og i går var det Gulliksen-familiens dag i de store, internasjonale klassene. Johan-Sebastian vant en trestjernes 1.45m høy klasse sponset av Sport 1, og dro inn mer enn 50 000 kroner i premie på seieren. Hesten han red, Quiet Easy, ble nylig kjøpt av familien Gjelsten og skal ris av Gulliksen junior. Nest beste norske rytter i denne klassen ble Nadja Havnegjerde på 8. plass med hesten Dynamique Dml.  

 

I Teleplan Derby red Geir Gulliksen akkurat litt for sakte til å vinne, men det ble en flott tredjeplass på ham og hesten Arakorn, som er hans egen hest. Datteren Victoria kom på plassen etter med Ballenteskin Watch This, det betyr at far og datter dro inn i overkant av 50 000 kroner i premier.   

 

I dag klokken 13.00 er det Norway Grand Prix og flere norske ryttere deltar. Samtidig er det ponniridning for de minste på banen ved siden av, i regi av Norges Rytterforbund. 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean