top of page
Søk

Norge ut som nummer ni


Sverige er første lag ut i FEI Nations Cup 2.divisjon som går av stabelen på Linnesvollen i Drammen i morgen. Norge er niende lag ut.

Show Secretary Siri Evjen og hoveddommer Carsten Sørlie sørget for at trekningen ble gjort riktig. Sverige er første nasjon ut i morgendagens konkurranse.

Show Secretary Siri Evjen og hoveddommer Carsten Sørlie sørget for at trekningen ble gjort riktig. Sverige er første nasjon ut i morgendagens konkurranse. (Foto: Walen Simensen)

Det har blitt endringer i det norske laget fordi hesten, Edesa S Banjan, til Geir Gulliksen er skadet. Reserve Benedikte Serigstad Endresen rir på Corlantos - med andre ord får Norge et særdeles ungt lag, men vi stiller med dyktige og fremadstormende ryttere.

Mange poeng må ris inn for at Norge skal ha mulighet til å bli med til finalene i Nations Cup. 55 poeng skiller Norge og Belgia, som altså leder divisjonen etter første runde i Linz.

I går kveld var alle tretten deltakende nasjoner tilstede under trekningen av startnummer i lagkonkurransen. Show secretary Siri Evjen og hoveddommer Carsten Sørlie sørget for at alt gikk riktig for seg.

Listen ser slik ut:

  1. Sverige/Sweden

  2. Belgia/Belgium

  3. Nederland/Netherlands

  4. Italia/Italy

  5. Danmark/Denmark

  6. Finland/Finland

  7. Tyrkia/Turkey

  8. Luxembourg/Luxembourg

  9. Norge/Norway

  10. Irland/Ireland

  11. Polen/Poland

  12. Frankrike/France

  13. Storbritannia/Great Britain

Endring i siste liten

I går kveld ble det klart at Geir Gulliksen, kanskje det sikreste kortet på Norges lag, ikke rir nasjonshoppingen likevel på grunn av skadet hest.

-Jeg skulle gjerne ha ridd, sier Geir Gulliksen, som nå blir reserve med en annen topphest.

Alle resultater vil bli publisert på www.longinestiming.com. Nasjonshoppingen sendes direkte på TV2 Sportskanalen i morgen klokka 17:00.


bottom of page