To vinnere i Silver Small Tour finalen

 

Det var mange om beinet i finalen i Silver Small Tour. Antall ekvipasjer kom opp over 100 - og dermed sier FEI-regler at klassen skal deles i to og premieres deretter. Dermed ble det to glade vinnere i stedet for én - Sanne Sofie Hansen/Classic Girl og Cornelia Emilie Kasin/Lacosta.

Av 105 startende klarte 35 feilfri første fase i denne 1,25 m klassen. De to vinnerne hadde i særklasse beste tid - henholdsvis 26,23 s og 27,80 s. Når de attpåtil red null - ja, da ble det seier. Med den noe finurlige klassedelingen, som medførte en tenkepause i dommerboden, så fikk de to samme ekvipasjer også hver sin andreplass - så fulgte Line Brusletto/Caipiness foran Tine Schermann/Ravenna og Ingrid Helene Hassel Løes/Go With Me.

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean