Ny seier til Sofie

 

Hun var en stjernerytter i går - og gjentok bedriften i dag. Sofie Rød gikk til topps i CSIP Grand Prix for ponni kategori I. Av 14 ekvipasjer klarte fem grunnomgangen feilfritt. Fire av disse beholdt nullen også i omhoppingen, men Sofie og hennes deilige ponni Silvia gjorde som i går - de gikk for å gå fort og feilfritt. Planen lyktes og tiden 37,45 s var uslåelig. Nærmest var svenske Klara Mattson/Starfield Cuchullain med sine 38,91 s, dernest fulgte en velridende Mathilde Kristine Kalland/Colton Milton med 40,44 s.

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean