Martins ellevte dekken

 

På siste mulighet slo han til igjen, danske Martin Dinesen Neergaard. I unghest-finalen gikk han til topps med deilige Clintons Dream Girl og sikret seg dermed sitt dekken nummer 11. En god nummer to i 1,30 m klassen (6-års) kom Kevin Melby/Dobbelt Quidam foran danske Mikael Kolind/Cacan.

Neergaard er fornøyd med sin unghest. - Det er en hest med et stort potensiale. Det er en litt spesiell hest, og ennå har hun ikke så mye rutine. Det jobber vi med, og håper vi får sjansen til å ri  Falsterbo eller unghest-VM i Zangersheide, sier dansken.

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean