Hun er Wonderful

 

- Hun er en super hest, med et utrolig stort hjerte, sa vinneren Karoline Arctander om sin hoppe Wonderful S etter seieren i CSIJ Grand Prix i dag. De gikk til topps blant 41 håpefulle juniorer.

 

Men ikke helt fornøyd med grunnomgangen

Karoline jublet over seier, men var likevel ikke helt fornøyd med seg selv. - Jeg red en ikke så god grunnomgang. Det ble feilfritt, men jeg fikk ikke helt til rytmen. I omhoppingen derimot traff jeg, og da fløt det fint og fort, forteller Karoline etter sitt vinnerritt. Kun tre ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang i denne 1,40 m klassen. Karoline red omhoppingsbanen på 41,37 s - det skulle holde med god margin til seier foran svenske Julia Dahnelius/Highness som fikk tiden 42,87 s. På tredje fulgte velridende Karoline Lien/Castlefield Jess, Ronja Marie Egekog/Mr Q og Mathilde Kristine Kalland/Tulipan.

Karoline, som fyller 18 i år, har ridd mange juniorklasser på dette nivået. Hun betegner Linnesvollen som hjemmebane, selv om hun til daglig holder til ved Stall Bergan der hun rir for Stein Endresen. - Jeg har ridd så mye her i Drammen at det er som en hjemmebane for meg, smiler hun. - Banen i dag var god, og den passet oss godt - og å vinne her er bare herlig. I tillegg er Wonderful bare verdens beste, hun har så utrolig stort hjerte, gir alltid alt!

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean