Andre gang i 1,20 - og seiret

 

I går red hun sin første runde i 1,20 m med lærehesten Winsor C. Da red hun feilfritt og tok tredjeplass. I dag red hun sin andre 1,20 m - feilfritt i både grunnomgang og omhopping - og raskest i omhoppingen. Det gjorde at Hanna Cecilie Wicklund vant dagen Children Grand Prix.

 

15 gode ekvipasjer

Publikum kunne glede seg over 15 velridende ekvipasjer i denne Grand Prix-klassen. Fem ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang og gikk videre til omhopping. Alexandra Strand/Equinox tok med seg noen bommer på sin fine vei gjennom banen og tok med det femteplassen i klasen. Mira Høidal/Zora holdt nullen, men tiden 43,12 s førte henne etterhvert inn på fjerdeplass. Forrige helgs Grand Prix-vinner Fanny Brøvig Marksten/Galipoli red både fort og feilfritt, men det var to som red fortere - svenske Unni Ragnarsson/Box Car Willie og hun som ble vinneren - Cecilie Wicklund.

 

Hanna & Winsor C

- Han er en super lærehest, slår Hanna fast om sin Winsor C. - Som overgangshest mens man ennå rir ponni er han fin, han har større galopp, men ikke så mye større - især ikke når ponnien jeg rir har ganske stor galopp selv. Winsor er vendbar og rask og alltid innstilt på å vinne, også i grunnomgangen, forteller Hanna leende. - Samtidig er han så snill og rolig, etter vinnerinnsats tar han ting helg med ro - han er super, sier hun med kjærlighet i stemmen.

Hanna kjøpte Winsor i august i fjor, men han har stått i Nederland hos eieren sin lenge, først for tre uker siden gjorde han nordmann av seg. I løpet av den tiden har Hanna heller reist til Nederland for å ri ham der. Tidligere i vår var de i italienske Arezzo sammen og konkurrerte i 1,10 m klasser. Hanna smiler igjen: - Det gikk fint der også, vi fikk noen plasseringer. Men å vinne her, det var helt toppen!

 

Resultat

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean