Stort å vinne her

 

14 år gamle Tonje Lundsberg kom inn på 1,20 m banen lørdag morgen med taktikken klar - hun skulle ri fort. Den taktikken holdt hele veien.

 

Første seier et slikt sted

Tonje med sin hollandske hoppe Ulana var en av 16 ekvipasjer i dagens Children klasse. Det var høyt tempo fra første steg. Bommene ble liggende og klokken stoppet på 55,41 s da de krysset målstreken. Det skulle bli en tid ingen klarte å tukte. Velridende Mira Høidal hadde to hester til start i klassen, og det gikk fort og feilfritt med begge. Raskest var hun med Zora - tiden 58,78 s holdt til andreplass foran Hanna Cecilie Wicklund/Winsor C og - Mira igjen, nå med Deville. 

- Planen var å ri fort, og det gjorde vi, sa Tonje etter seieren. Tonje rir til daglig for Linda Hansen og har hatt sin Ulana i to år. Dette er første gang hun deltar i Drammen Springtour. - Det var utrolig morsomt, det er første seier jeg har tatt et slikt sted, sa en fornøyd vinner.

 

Herlig vinner i Small Tour

Hesten Am I Marvellous levde opp til sitt navn i CSIJ Small Tour. Sammen med rytter Amalie Dahle Olsen klinket hesten til i denne 1,20 m klassen og tok seieren foran Kristine Viktoria Kummervold/Bjerglunds Ovari og svenske Unni Ragnarsson/Doobie fra Sverie.

 

Resultater

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean