Glitrende Gitlesen

 

Det glitret av Henny Gitlesen under dagens CSIP Small Tour kategori I - så mye at de suverent klarte 1,10 m banen feilfritt på tiden 56,81 s. Klassen rommet ytterligere 36 velridende, ivrige ponniryttere som prøvde å gjøre det enda raskere, men det var Hennys tur denne gang!

 

 

Nest best ble Thea Johannessen/Lakeview Will He Be - de suste feilfritt over målstreken på 59,44 s.

 

 

En kjendis få visste om at var i denne sporten la beslag på tredjeplassen - Brad Pitt har visst gjort både svenske og ponni av seg. Med sin rytter Erik Dahnelius viste han gode evner i sin nye bransje og tok en god tredjeplass. Medievant lukket han øynene da paparazzi-fotografene jammen dukket opp her også!

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean