Cool vinner

 

Lørdag morgen var de i ilden igjen, unghestene - skjønt særlig varmt var det ikke. Navnet på vinnerhesten matchet været - 6-åringen Extra Cool med ingen ringere enn danske Martin Dinesen Neergaard i salen var best av alle med sin feilfrie andrefase på tiden 30,15 s. En helnorsk ekvipasje holdt imidlertid temperaturen oppe - Victoria Gulliksen og herlige Bull's Carpe Diem, oppdrettet av Connie Bull - hoppet godt og målbevisst og kom i mål knappe sekundet bak Neergaard. Bak dem fulgte ytterligere en danske, skjønt han har etterhvert blitt nesten så god som norsk - Mikael Kolind/Casper.

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean