Yes, Geir!

 

De gamle var eldst i dagens Gold Big Tour, en klasse som teller som kvalifisering til Grand Prix. Vil han, så vinner han, Geir Gulliksen - og i dag ville han. Høyt tempo og korte svinger med Violetta D førte ham feilfritt gjennom 1,45 m banen på tiden 64,83 s. Det klarte ingen yngre - eller eldre - spirer følge opp. Nærmest kom irske Alex Duffy/Wrangler med sine 66,50 s - altså langt bak.. Og ettersom eplet ikke faller så langt fra stammen gikk tredjeplassen til Victoria Gulliksen/Grafit. Hun vil som regel også vinne, men i dag var det altså pappa som fikk ønsket innfridd. På fjerde fulgte ytterligere en ung rytter - Camilla Storemark/Cerona.

 

Svensk og norsk

 

Det ble dobbelt svensk i CSIJ-klassen, en 1,20 m klasse over to faser. Feilfri og raskest i andre fase ble Wilma Liljeqvist/Wesselton M med sine 25,96 s foran Olivia Weslien/Stranger S med 26,00 s. En god norsk ekvipasje kilte seg inn på tredje mellom ytterligere to svensker - tredjeplassen gikk til Sabrina Blomberg/Venus.

I ponniklassen ble det trippel norsk, med Thea Johannessen/Lakeview Will He Be som suveren vinner med drøye 5 sekunder bedre tid enn nummer to Martine Heggernes/Veronicas Boy mens Sofie Bjercke/Pimmetje tok tredjeplassen.

 

Resultater 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean