Sølvjentene

 

Amalie Bloch-Jensen/Landita (bilde)og Cathrine Bjordal Tholo/Westergaardens Quebe Star ble dagens sølvjenter med seier i Silver Big Tour A og B, 1,30 m. Amalie var en av ni feilfrie i A-klassen og med tiden 59,27 s holdt det til seier over svenske Maria Blixt/Victory foran Andreas Jensen/Sumas Talent. Cathrine gikk til topps i Silver Big Tour B etter å ha brukt 55,80 s på sin feilfrie runde - det holdt med knappest mulige margin til seier foran lynvingene Cathrine Jerring/That's Why med 55,89 s og Fredrik B. Seim/V Nancy B med 55,90 s...! Disse topp tre red i særklasse fort - fjerdeplasserte Iselin Gjendemsjø/Billy Dazzle brukte "hele" 60,37 s på sin feilfrie runde i tdshoppingsklassen.

 

Resultater

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean