Ny seier til Fanny

 

Det er flere som fortsetter der de slapp forrige helg – i dagens Children-klasse gikk Fanny Brøvig Marksten til topps med sin Galipoli.

 

Gode vinnere

Children-klassen rommet 17 startende. 10 holdt nullen i første fase på 1,15 m banen. I omhoppingen var det åtte ryttere som fortsatte å ha null i fasit, men tiden til Fanny og Galipoli var det ingen som kunne slå. Nest best ble en av forrige ukes toppryttere i denne klassen, Tove Rugland/Un Peu d’Amour foran Tonje Lundsberg/Ulana og Ada Alette Braaten Johnsen/Clayton Boy.

Bronze Tour er en populær klasse, med 82 startende. I går klarte halve feltet feilfri første runde, i dagens tidshoppingsklasse i 1,15 m ble de satt litt mer på prøve hvilket resulterte i litt mer feil. 18 ekvipasjer red feilfritt, og den med best tid ble gårsdagens tredjeplasserte, Emilie Cathrine Wood/Chicane S foran ekvipasjen som tok andreplassen i går - Hanna Carlsson/Carrera fra Sverige. Bak henne kom norske Rikke Smedshammer/Concorde Q.

Dagens vinner i CSI Big Tour kategori I ble Sofie Rød/Silvia. To gnistrende nullrunder og en tid på 26,38 s i fase to på 26,38 s holdt til seier foran Fredrik Øya Stokka/Wicked Nakano med 27,38 s og Ada Alette Braaten Johnsen/Mørkbak’s Maji.

 

Resultater

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean