Neergaard - igjen og igjen

 

Danske Martin Dinesen Neergaard får mange rosetter å rydde ut av bilen når han etterhvert reiser hjemover igjen fra Drammen Springtour. For nå vant han jammen igjen!

Neergaard biller seg ikke inn ting, han vinner - i Gold Small Tour gjorde han som i går, han vant med hesten Imagine Z. Elegant red han raskt og feilfritt rundt i tidshoppingsklassen som gikk i 1,35 m. Den som var nærmest å tukte hans tid på 58,89 s var Mille Marie Bjerke/Tinsday Vdl. De red feilfritt på 60,20 s og tok andreplassen foran Morten Djupvik/Carteno Z og - hvem tror du? Martin Dinesen Neergaard og Beowulf...

 

Norsk seier i juniorklassen

Mens Dinesen Neergaard er en fryktet konkurrent blant de "eldre" rytterne, kan juniorene møte til start uten å risikere å se hælene til denne kjappe dansken. I dagens CSIJ Big Tour var det Emilie Bjoner/Auberville som hadde en kvikk og rask suksess. Null feil i andre fase på tiden 27,81 s holdt til seier foran Kine Salomon Knutsvik/Capoeira Z og Karoline Arctander med sin vakre Wonderful Z.

 

Resultater

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean