Europamesteren vant

 

Hun er regjerende europamester - og hun vant Gold Big Tour. - Det føltes bra, men jeg red en dårlig omhopping, sa den jordnære unge vinneren, Amalie Steen Hegre etter seieren i torsdagens største klasse.

 

Mye ungt i toppen 

Det var de unge som skulle vise vei i denne 62 rytter sterke klassen. Europamesteren med sin norskfødte hest, vestlandsvinden Remedy, var det ikke noe å gjøre med. Med feilfri første fase og en rask omhopping på 25 sekunder blank skulle seieren bli hennes. - Det føltes bra i dag, hun er i god form, sa Amalie om sin hoppe. 19-åringen ga hesten sin mye av æren for seieren. - Jeg red en dårlig omhopping, men hesten var god. Derfor gikk det så bra.

Så var det Victoria Gulliksen, som hører til de som forsyner seg godt av premiebordet under Drammen Springtour. Hun hadde like godt med seg tre hester i denne klassen - og to i unghestklassene som gikk samtidig. Mens hun vant på unghest, cruiset hun også inn til en andreplass i 1,40 m klassen som også var en kvalifiseringsklasse til søndagens Grand Prix. Denne andreplassen fikk hun med hesten Grafit - etter feilfri omhopping på 25,59 s. På tredje fulgte svenske Sofia Kroon/Rolex, mens det så igjen kom en ung, norsk rytter - Johan Sebastian Gulliksen/Charleville foran Dorthe M. Jørgensen/Show Off, Ida Johansen/Louisiana og Pål Flam/Linette Hoem.

 

Resultater

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean