Springtour - et viktig stevne

 

De tre helgene som utgjør Drammen Springtour rommer hundrevis av startende. Landslagsryttere i ulike aldre er godt representert - og i denne sammenheng er stevnet svært viktig. - Dette stevnet danner grunnlaget for de mål vi setter oss, slår landslagsleder for junior og unge ryttere, Mikael Kolind, fast. – Her får rytterne et topp stevne tidlig i sesongen. Hestens kondisjon får en test, hesten blir satt i utendørstempo og får hoppe ting som vanngrav og fylte hindre. Drammen Springtour er viktig for videre planlegging og er også en oppkjøring til de store mesterskapene. Å ri på et utendørsstevne av så høy kvalitet, sammen med internasjonale ryttere, er svært verdifullt.

Banene i Drammen er også mulighetenes baner, her er alle samlet og alle synes. Det er spennende, for her dukker det alltid opp noen nye ryttere og nye hester, sier landslagslederen.

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean