Glade på hverandres vegne

April 26, 2015

 

I ponnienes Big Tour kategori I red kun to ekvipasjer feilfritt - de to venninnene Lisa Holmsen (i brun ridejakke) og Caroline Schjørn. Den ene ble en klar vinner - Lisas tid på 60,58 s var uslåelig. For Caroline og hennes ponni Nightlady stoppet klokken på 69,12 s. Men Caroline smilte bredt: - Jeg er bare glad på Lisas vegne!

De to venninnene frydet seg over å stå side om side under premieutelingen. De har vært venner siden de begynte på rideskole, og selv om de nå har hestene to forskjellige steder - Lisa holder til ved Østern Brug og Caroline ved Stall Gullik, er vennskapet like sterkt. Å konkurrere mot gode venner synes de bare er morsomt. - Vi er gode venner, vi vil begge gjerne vinne, men det er gøy å ri mot hverandre og det er gøy å glede seg over enten egen seier eller at den andre har vunnet, smiler vinneren Lisa.

Lisa var fornøyd med dagens runde. - Det var en fin bane, ikke for store vanskeligheter. Det som er viktig for å lykkes er at man planlegger godt på forhånd og at man holder planen, ikke endrer noe underveis. Da får man en god følelse - og selvtillit, forklarer Lisa som til daglig rir for Morten Aasen.

Som en god nummer tre i klassen kom Ada Alette Braaten Johnsen/Elle Birken foran Marthe Møglestue Rønningen/Dambæksgårds Pastel.

 

Resultater

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean